MorgenWonen in Goor

21 april 2017

MorgenWonen in Goor

In de wijk ’t Gijmink in Goor gaat het team van MorgenWonen 21 duurzame eengezinswoningen bouwen. De woningen zullen worden gerealiseerd aan de Meidoornstraat, Oude Haaksbergerweg en Magnoliastraat als drie blokken van vijf tot negen woningen. Dit betekent zes eindwoningen en vijftien tussenwoningen, met een gebruiksoppervlakte van 125 tot 130 vierkante meter.

Alle woningen worden gerealiseerd naar de standaard van Morgenwonen: energienotanul. Ze zijn 100% elektrisch en de gebruiker heeft bij bewust gebruik een energienota van nul euro. Oplevering geschied natuurlijk ook volgens onze standaard: klaar voor gebruik. De woningen zijn bij oplevering voorzien van wand- en vloerafwerking, een luxe keuken mét apparatuur (A-label) en een hoogwaardig afgewerkte badkamer en toilet met luxe sanitair van Villeroy & Boch. Ook vloerverwarming is geïnstalleerd en het terras in de achtertuin is aangelegd. Gezond en comfortabel wonen, daar staat MorgenWonen voor.

Deze woningen worden vanaf juli 2017 verhuurd door Team Snijders Makelaars. Neem voor meer informatie over dit project contact op met de makelaar.

De oplevering van de woningen zal in december 2017 plaatsvinden. Vanaf dan kunnen de woningen in gebruik genomen worden.