Woonvariaties voor jouw ideale woning
Er is grote behoefte aan woonruimte en verduurzaming. Tegelijk worden materialen en arbeid schaarser. De innovatieve woonoplossingen van MorgenWonen passen bij deze uitdagingen. Dit doen wij middels drie door onszelf ontwikkelde werkwijzen.
Onze woonvariaties

Onze woonvariaties bieden oplossingen voor zowel binnenstedelijk als uitbreidingslocaties. Onze woonvariaties Puur, Plus en Hout zijn geschikt voor grondgebonden woningen én voor appartementencomplexen. MorgenWonen staat voor innovatieve woningbouw. We bieden een grote variëteit aan ontwerp mogelijkheden en woningtypes. Alle drie de woonvariaties zijn divers, doordacht én duurzaam.

MorgenWonen Puur
Geschikt voor appartementen en grondgebonden woningen
Zo veel mogelijk industriële elementen uit de fabriek
Snelle levering met hoge kwaliteit
MorgenWonen Plus
De woonvariatie met ontwerpvrijheid
Maatwerk vanuit de basis
Geschikt voor appartementen en grondgebonden woningen
MorgenWonen Hout
De houtbouw woonvariaties van VolkerWessels
Hout waar kan & beton waar moet
Onze fabrieken

De MorgenWonen woningen worden gerealiseerd in onze fabrieken. Dit gebeurt onder geconditioneerde en veilige werkomstandigheden. Zo hebben we grip op alle processen. Dit komt de kwaliteit van onze woningen ten goede en zo houden we de kosten onder controle.

Ontdek onze fabrieken
MorgenWonen: de woning die meer energie opwekt dan dat hij verbruikt

Een woning van MorgenWonen wekt meer energie op dan dat hij verbruikt. De woning is voorzien van een duurzame warmtepomp en het dak ligt (deels) bedekt met zonnepanelen. De door CO2 sensoren gestuurde ventilatie meet continu hoeveel lucht moet worden aan- en afgevoerd. Door dit slimme systeem gaat geen energie verloren aan het verwarmen van overtollige lucht. Kortom, door de duurzame toepassingen woon je in een toekomstgerichte woning met optimaal wooncomfort, draag je een steentje bij aan een beter milieu en betaal je ook nog eens lagere woonlasten!

Meer over duurzaamheid
Projecten
Bouwen aan vandaag en morgen. Dat is MorgenWonen. Beleef het nu zelf en bekijk onze gerealiseerde projecten.
Bekijk alle projecten