Sinds acht jaar bouwen wij onze kwaliteitswoningen in eigen fabrieken. We lopen daarmee voorop in geïndustrialiseerde woningbouw. Onze woningen wekken meer energie op dan dat ze verbruiken, bieden grip op levertijd en zijn bovendien goed betaalbaar. Onze jarenlange ervaring garandeert de sublieme kwaliteit van onze woningen en een sterke reputatie.

Westo Prefab Betonsystemen (één van onze MorgenWonen fabrieken) bouwt sinds jaren complete casco’s voor onze woningen. Deze kunnen standaard nul-op-de-meter worden opgeleverd en zijn steeds circulairder. Met MorgenWonen van VolkerWessels maken wij ons sterk om actief bij te dragen aan de verduurzaming van de bouwsector.

Door het toepassen van verschillende innovaties hebben wij bijvoorbeeld méér dan 40% aan CO₂ uitstoot kunnen reduceren op ons betonmengsel. Deze ontwikkelingen gaan we de komende jaren doorzetten en ook op onze bouwplaatsen ondernemen wij actief stappen om CO₂  en stikstof te reduceren.

Onze prefab elementen komen kant-en-klaar op onze bouwplaatsen aan, waarbij alle kozijnen, leidingen en het voegwerk al geïnstalleerd zijn. Middels onze elektrische hijskraan worden deze elementen binnen één dag volledig CO₂ neutraal geplaatst. Zo werken wij hard aan een duurzame toekomst.