Beleggers en de voordelen van MorgenWonen

  De woonvariaties die MorgenWonen realiseert, zijn gevarieerd, kennen een korte bouwtijd en een duurzame toekomst. Kortom: ze zijn een naadloze aansluiting op de wereld van morgen. Wat betekent dit voor jou als belegger? Jij hebt grip op het complete proces van een nieuwbouwwoning. Van ontwikkeling tot financiering en van organisatie tot realisatie en beheer. Als onderdeel van VolkerWessels zijn wij jouw betrouwbare beleggingspartner met bewezen kwaliteit.

  Een aantrekkelijk rendement, visie op de lange termijn én oog voor de volgende generaties. Dat is MorgenWonen. Daarnaast zijn er een aantal zekerheden waar je altijd op kunt rekenen:

  • Betaalbaar en blijvend lage onderhoudskosten
  • EPV-geschikt, 100% elektrisch en nul-op-de-meter
  • Complete ontzorging van initiatief tot exploitatie
  • Gegarandeerd hoge kwaliteit
  • Korte bouwperiode: snel bewoonbaar én minder overlast voor omwonenden

  Beleggers en het doel van bouwen

  Als belegger van MorgenWonen beleg je in aantrekkelijke ontwerpen en modern comfort in duurzaamheid en circulariteit. Met onze persoonlijke aanpak, een passend plan en een mooi resultaat staan wij voor je klaar. Of het nu gaat om een hoekwoning, twee-onder-een-kapwoning of tussenwoning, wij bouwen samen met jou door en werken aan vandaag én morgen.

  Verloop bouwtraject

  1

  De eerste stap in het ontwikkelproces, stel de ideale wijk samen die aansluit op de marktbehoefte én die invulling geeft aan duurzame ambities.

  2

  Kies het type woning dat aansluit bij jouw wensen en behoeften. De keuzemogelijkheden zijn eindeloos.

  3

  Kies uit zes verschillende architectuurstijlen die we samen met opdrachtgevers hebben ontwikkeld.

  4

  Ieder project is uniek. Samen met jou, kiezen we uit optionele pakketten en aanvullende opties.

  Woningproductie die staat als een huis

  Samen hebben we de uitdaging om betaalbare, duurzame en nieuwe leefomgevingen te creëren die aantrekkelijk zijn voor bewoners. Ons onderscheidende vermogen schuilt in industrialisatie. We produceren alle bouwelementen in de fabriek en zijn in deze keten niet afhankelijk van derden. We organiseren alles binnen ons eigen VolkerWessels concern. Dit zorgt ervoor dat we altijd kunnen leveren én onze prijzen stabiel kunnen houden.

  Leg ons je uitdaging voor

  Heb je de ontwikkeling van een woonproject op het oog en overweeg je te investeren in aantrekkelijke, duurzame woonruimte? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee!

  Onze woningen

  MorgenWonen staat voor innovatieve woningbouw. We bieden een grote variëteit aan ontwerpmogelijkheden en woningtypes. Onze woningen zijn daardoor divers, doordacht, duurzaam én uniek.

  Referenties
  Bouwen aan vandaag en morgen. Dat is MorgenWonen. Beleef het nu zelf en bekijk onze gerealiseerde projecten.
  Contact