Corporaties en de voordelen van MorgenWonen

Creativiteit, het signaleren van kansen en oplossingsgericht denken. Als woningcorporatie sta je voor een grote opgave. In een beperkte fysieke omgeving, is de behoefte aan woonruimte groot. Dit geldt voor zowel één-, als meerpersoonshuishoudens. Voor starters, gezinnen en senioren. Dit vraagt om maatwerkoplossingen. MorgenWonen biedt je altijd een passend antwoord.

De woonoplossingen die wij creëren zijn gevarieerd, duurzaam en vol vakmanschap. Dankzij onze persoonlijke aanpak bereiken wij samen met jou het optimale resultaat. Er zijn een aantal zekerheden waar je altijd op kunt rekenen:

  • Voorzien van materialenpaspoort (Madaster)
  • Korte bouwperiode: snel beschikbaar voor bewoning
  • Complete ontzorging van initiatief tot en met exploitatie
  • Betaalbaar en blijvend lage onderhoudskosten
  • Eengezinswoningen, levensloopbestendige woningen en appartementen

Corporaties en het doel van bouwen

Als corporatie is jouw doel helder: de juiste woonoplossing bieden voor woningzoekenden. MorgenWonen helpt! Wij zorgen ervoor dat je geen concessies hoeft te doen. Wij bouwen door en werken aan vandaag én morgen.

Verloop bouwtraject

1

De eerste stap in het ontwikkelproces, stel de ideale wijk samen die aansluit op de marktbehoefte én die invulling geeft aan duurzame ambities.

2

Kies het type woning dat aansluit bij jouw wensen en behoeften. De keuzemogelijkheden zijn eindeloos.

3

Kies uit zes verschillende architectuurstijlen die we samen met opdrachtgevers hebben ontwikkeld.

4

Ieder project is uniek. Samen met jou, kiezen we uit optionele pakketten en aanvullende opties.

Woningproductie dat staat als een huis

Samen hebben we de uitdaging om betaalbare, duurzame en nieuwe leefomgevingen te creëren die aantrekkelijk zijn voor bewoners. Ons onderscheidende vermogen schuilt in de industriële bouw. We produceren alle bouwelementen in onze fabrieken. We zijn hierin niet afhankelijk van derden. Nog meer voordelen? We denken na over de productontwikkeling. Dit zorgt dat we kwaliteit leveren en dit kunnen garanderen.

Leg ons je uitdaging voor

Heb je locaties beschikbaar en wil je met je corporatie actief meewerken aan een duurzame wereld? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee!

Onze woningen

MorgenWonen staat voor innovatieve woningbouw. We bieden een grote variëteit aan ontwerpmogelijkheden en woningtypes. Onze woningen zijn daardoor divers, doordacht, duurzaam én uniek.

Referenties
Bouwen aan vandaag en morgen. Dat is MorgenWonen. Beleef het nu zelf en bekijk onze gerealiseerde projecten.
Contact