De 29 koopwoningen en 24 huurwoningen van Hollandse Linde worden gerealiseerd in een gevarieerde woonwijk ten noordwesten van het centrum van Ede. Een mooie plek om te wonen voor jong en oud! De wijk heeft een speelse, autoluwe opzet en veel ruimte voor water en openbaar groen. Door de hele wijk zijn volop speelplekken voor kinderen. Alle dagelijkse voorzieningen zijn in de buurt; meerdere supermarkten, winkels, scholen en kinderopvang zijn op loop-/fietsafstand. Ook fiets je in korte tijd naar het centrum en intercitystation Ede-Wageningen. Binnen een paar minuten rijd je de N224 op, met een goede aansluiting op de A30 en de A12.

 

Ideaal wonen midden op de Veluwe
Ede is een prachtige plek om te wonen, midden op de Veluwe, centraal gelegen in Nederland en goed bereikbaar via snelwegen of met de trein. Een perfecte combinatie van rust, natuur en een levendig stadsleven. In het gezellige centrum kun je uitgebreid winkelen, lekker eten of een terrasje pakken. En wat dacht je van een bezoekje aan het theater of de bioscoop?

Ga je er liever op uit? Geniet dan van kilometers wandelpaden, fietspaden en zandpaden in en rondom het Nationale Park de Hoge Veluwe, de Ginkelse Heide of het Edese Bos.

 

Download hier de brochure

Ede HL 20002010 – Brochure-Ede_WEB2

 

 

Nieuwsgierig geworden? Ga dan snel naar de projectwebsite, schrijf je in en geef je interesses door! De bouwnummers staan online, op de projectwebsite en kun jij via jouw persoonlijke MorgenWonen-profiel jouw 5 favoriete woningen aan ons doorgeven.

Of neem contact op met de makelaar van dit project: Domicilie makelaars in Ede 0318 693502