Wilt u klaar zijn voor de toekomst met een woning die helemaal woongereed is en zeer energiezuinig? Kom dan wonen in één van de dertien nieuwbouwwoningen in het nieuwbouwplan “De Centrale” aan de Gramsbergerstraat in Coevorden. Kijk dan op: www.nieuwwonendrenthe.nl.

Coevorden

Coevorden is een historische vestingstad in het zuid-oosten van de provincie Drenthe en tel 14.485 inwoners. De stad Coevorden is gunstig gelegen in de driehoek Hoogeveen, Emmen en Hardenberg en is uitstekend bereikbaar via de A37 en de N34. In Coevorden treft u breed pakket aan voorzieningen. In het overdekte winkelcentrum Gansehof vindt u een groot aanbod aan winkels. Daarnaast beschikt Coevorden sinds 2011 over haar eigen theater, theater Hofpoort. Ook heeft Coevorden een Stedelijk Museum, gevestigd in het Arsenaal. In het historische hart van Coevorden ligt het enige kasteel van Drenthe uit de elfde eeuw. Coevorden is een levendige stad waar veel te beleven valt voor jong en oud. Een voorbeeld hiervan is de jaarlijkse ganzen-markt met vele festiviteiten. De regio van Coevorden kenmerkt zich door haar bosrijke omgeving en natuurgebieden waar u heerlijk kunt fietsen en wandelen. Denk bijvoorbeeld aan de natuurgebieden De Klencke en het natuurgebied Bargerveen. In de steden Emmen en Hardenberg vindt u grotere winkelcentra en zorgvoorzieningen zoals ziekenhuizen maar ook een trekpleister zoals de dierentuin Wildlands.

De Centrale

Het nieuwbouwproject is gesitueerd in de buurt ‘De Heege’, grenzend aan de Gramsbergerstraat in Coevorden. In totaal worden er door MorgenWonen in dit plan 13 levensloopbestendige woningen gerealiseerd. De kavelgroottes van de woningen variëren van circa 135 m2 tot circa 300 m2. Uw achtertuin wordt afgeschermd met een gaashekwerk inclusief poort. Het hekwerk wordt voorzien van hedera-beplanting (klimop) met als resultaat een mooie wintergroene erfafscheiding. Elke woning heeft een berging op eigen kavel van circa 6 m2. Aan de voorzijde van de woningen wordt een haag geplaatst en een pad naar de voordeur aangelegd. In de openbare ruimte worden parkeerplaatsen gerealiseerd waar u uw auto kunt parkeren.

Meer informatie?

Voor meer informatie kijk hier.