MorgenWonen in Middelburg

MorgenWonen realiseert naar verwachting medio 2022 16 duurzame koopwoningen in het nieuwbouwplan Middelburg-Sardijngeulstraat. Met MorgenWonen heb je altijd een antwoord op de woonvragen van vandaag én morgen. Want morgen begint bij ons vandaag. Voor meer informatie ga naar www.morgenwoneninmiddelburg.nl.

 

Middelburg: Een historische stad, trots en sfeervol

De Zeeuwse hoofdstad heeft niet alleen een fijn stadscentrum, waar je bij uitstek goed kunt shoppen, maar ook veel natuurschoon. Op steenworp afstand vind je hier namelijk diverse natuurgebieden. Middelburg is knus en gezellig. Op de Markt is altijd wat te beleven. De rijke geschiedenis van de stad proef je door de historische gebouwen. Zeker het laatgotische stadhuis en de abdijtoren ‘Lange Jan’ zijn de moeite waard. Verder vind je in Middelburg de Onze-Lieve-Vrouwe abdij, waarin tegenwoordig onder meer het Zeeuws Museum is gehuisvest, familiepretpark Mini Mundi en nog veel meer.

Middelburg is een aantrekkelijke stad, trots en met een rijk verleden. Er valt van alles te bewonderen en ontdekken. Het lijkt hier soms of je een reis terug in de tijd maakt. Wandel langs de fraaie grachtenpanden, slenter door de kronkelende steegjes en kom op adem op één van de vele terrassen. Naast de leuke cafés en goede restaurants, die graag Zeeuwse specialiteiten serveren, kun je je hart ophalen bij de vele winkels. In deze stad voel je je direct thuis.

Meer informatie

Voor meer informatie ga naar www.morgenwoneninmiddelburg.nl.