Het ontwikkelproces

We starten het ontwikkelproces door te kijken naar industriële oplossingen met onze woonvariatie MorgenWonen Puur. Dit doen we om grip te houden op de kosten én om zekerheid te bieden op de levering. Tijdens de bouw van de woningen passen wij zoveel mogelijk industriële elementen toe. Vraagt het bestemmingsplan of de opdrachtgever om meer ontwerpvrijheid of individuele oplossingen? Dan hebben we MorgenWonen Plus. Deze woonvariatie is geschikt voor een stuk maatwerk. We werken hierin vanuit de basis van MorgenWonen Puur. Zo krijg jij gegarandeerd de kwaliteit die je van ons gewend bent.

Is houtbouw een betere oplossing? Met onze woonvariatie MorgenWonen Hout kijken we mee naar oplossingen voor houtbouw. Zo zie je: we helpen jou met al je woonvragen!

Het bouwproces

MorgenWonen maakt gebruikt van een slim productieproces. We realiseren woningen die betaalbaar, comfortabel én duurzaam zijn. Maar dat is niet alles. We bouwen deze woningen energieneutraal. Voor wie we dit doen? Voor iedereen! We ontwikkelen woningen voor starters, gezinnen, tweepersoonshuishoudens en senioren.

Het technisch fundament van MorgenWonen is een industrieel platform. De woningen zijn samengesteld uit slimme bouwdelen. Daarbinnen is eindeloos te variëren door het toepassen van diverse opties en personalisatie. We garanderen dat een project altijd aansluit bij de unieke behoeftes. Eén van de vele voordelen van industriële woningbouw is de hoge kwaliteit die we leveren. Doordat er project overstijgend geïnnoveerd wordt, is er meer tijd en ruimte beschikbaar om door te ontwikkelen. We houden grip over levertijd, leveren sublieme kwaliteit en dat voor een lage prijs.

Gebouwd op een milieubewuste en zuinige omgang met energie.

Onze woningen hebben zowel zomers als ’s winters een gezond binnenklimaat. MorgenWonen woningen beperken het energieverbruik zoveel mogelijk, gebruiken duurzame energie en dringen het verbruik van fossiele grondstoffen zover mogelijk terug. Dit wordt buitengewoon goed gerealiseerd, met toepassing van de modernste inzichten en technieken.

Contact

Toeleverende VolkerWessels bedrijven

Hoe we dit doen? Samen met toeleverende VolkerWessels bedrijven. We realiseren complete woningen voor MorgenWonen. Waar de ene partij de gevels, vloeren en trappen maakt én levert, zorgt de volgende partij voor de daken, berging en dakkapellen. Een ultieme en efficiënte samenwerking dus!

Uiteindelijk worden alle onderdelen als bouwpakket op de logistieke hub bij elkaar gebracht. Zo wordt één complete woning op vijf vrachtwagens naar de bouwplaats vervoert. De voordelen? Dit zorgt voor minimale belasting van het milieu, de bouwplaats, het personeel en alle omwonenden. Op de bouwplaats hoeven de onderdelen alleen nog maar in elkaar gezet te worden. Dit zorgt voor veel minder vervoersbewegingen in de woonwijk én levert minder afval op.

Vragen? Wij helpen je graag op weg

Neem eens een kijkje in onze kennisbank. Hier helpen we je inhoudelijk verder. Ben je op zoek naar persoonlijk contact? Wij helpen je graag!

Referenties
Bouwen aan vandaag en morgen. Dat is MorgenWonen. Beleef het nu zelf en bekijk onze gerealiseerde projecten.
Contact