Gemeenten en de voordelen van MorgenWonen

Samen met MorgenWonen realiseren gemeenten een woningaanbod dat past bij de samenstelling van de bevolking. Hierin wordt rekening houden met de verwachte demografische ontwikkelingen. Onze oplossingen zijn gevarieerd, duurzaam én sluiten naadloos aan bij de eisen die gemeenten stellen aan het uitbreiden of actualiseren van het woningaanbod. Elke oplossing is maatwerk, maar op een aantal zekerheden kun je altijd rekenen:

  • Complete ontzorging van initiatief tot en met exploitatie
  • Betaalbaar en blijvend lage onderhoudskosten
  • Voorzien van materialenpaspoort (Madaster)
  • Korte bouwperiode: snel bewoonbaar
  • Altijd hoge kwaliteit
  • Duurzaam bouwen

Gemeenten en het doel van bouwen

Wat jouw vraag ook is, MorgenWonen biedt altijd een perfect passende oplossing. Met een persoonlijke aanpak streven we naar het beste resultaat. Wij staan voor je klaar. Of het gaat om grondgebonden woningen of appartementen, MorgenWonen bouwt maatwerk oplossingen. Wij bouwen samen met jou door en werken aan vandaag én morgen.

Verloop bouwtraject

1

De eerste stap in het ontwikkelproces, stel de ideale wijk samen die aansluit op de marktbehoefte én die invulling geeft aan duurzame ambities.

2


Kies het type woning dat aansluit bij jouw wensen en behoeften. De keuzemogelijkheden zijn eindeloos.

3

Kies uit zes verschillende architectuurstijlen die we samen met opdrachtgevers hebben ontwikkeld.

4

Ieder project is uniek. Samen met jou, kiezen we uit optionele pakketten en aanvullende opties.

Vandaag de juiste keuze, morgen een duurzame leefomgeving

Samen staan we voor de uitdaging om aantrekkelijke, betaalbare, duurzame en nieuwe leefomgevingen te creëren voor bewoners. MorgenWonen draagt bij aan de levenskwaliteit van inwoners door voldoende comfortabele, gezonde en betaalbare woningen te realiseren. We bouwen onze woningen industrieel. Dit gebeurt binnen ons eigen VolkerWessels concern. Dit zorgt ervoor dat we kwaliteit kunnen garanderen en altijd blijven leveren. Er wordt gebouwd onder geconditioneerde omstandigheden waarbij geen last is van weer of wind. Dit is erg goed voor de staat van de bouwelementen. Ook zorgt industriële bouw voor minder afval tijdens de bouw.

Leg ons je uitdaging voor

Zijn er in je gemeente locaties beschikbaar en wil je actief meewerken aan een duurzame wereld? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee!

Onze woningen

MorgenWonen staat voor innovatieve woningbouw. We bieden een grote variëteit aan ontwerpmogelijkheden en woningtypes. Onze woningen zijn daardoor divers, doordacht, duurzaam én uniek.

Referenties
Bouwen aan vandaag en morgen. Dat is MorgenWonen. Beleef het nu zelf en bekijk onze gerealiseerde projecten.
Contact