icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
MorgenWonen
De woonvariaties van VolkerWessels
MorgenWonen
De woonvariaties van VolkerWessels
MorgenWonen
De woonvariaties van VolkerWessels
MorgenWonen
De woonvariaties van VolkerWessels
MorgenWonen
De woonvariaties van VolkerWessels

Met MorgenWonen heb je altijd een antwoord op de woonvragen van vandaag én morgen

De combinatie van een grote vraag naar woonruimte, oplopende grond- en bouwkosten, het uitputten van onze fossiele bronnen en de consequenties van onze ecologische voetafdruk, is groot en ingewikkeld. De innovatieve woonoplossingen van MorgenWonen passen bij de uitdagingen die vandaag de dag voor ons liggen. Want morgen begint bij ons vandaag.

Over MorgenWonen
MorgenWonen

Morgen start bij ons vandaag

Denk jij ook dat woningen steen voor steen opbouwen op locatie niet meer van deze tijd is en dat dit ook anders moet kunnen? Als bouwconcern kunnen we een positieve bijdrage leveren aan onze leefomgeving door oplossingen voor deze uitdagingen te ontwikkelen, zoals circulaire woonconcepten, energieneutrale infrastructuur of het verbeteren van luchtkwaliteit in gebouwen met behulp van sensoring. VolkerWessels is ervan overtuigd dat een afwisselende portefeuille van projecten, een evenwichtige mix van activiteiten in de vier thuismarkten en een relatief grote basis van kleine projecten de beste manier is om een optimale bijdrage te leveren aan de maatschappij. Past dit helemaal bij jou en wil je graag je schouders zetten onder de vraagstukken van deze tijd? Wij zijn op zoek naar collega's want morgen start bij ons vandaag. 

Meer nieuws
Morgen begint bij ons vandaag

Neem contact met ons op!

Welke bouwmethoden - of een combinatie daarvan - ook het best binnen je project passen, met MorgenWonen kies je altijd voor duurzaamheid. Dat begint al bij de bouw, door de materialenkeuze en de aandacht voor circulariteit en duurt voort tijdens de gehele levensduur van de woning, met een minimaal energieverbruik en lage onderhoudskosten.

Met MorgenWonen heb je altijd een antwoord op de woonvragen van vandaag én morgen Leg ons je uitdaging voor en we nemen die graag aan. Niet alleen door een perfect passende oplossing te presenteren, maar ook door de regie van je project op ons te nemen. Met onze expertise zorgen we ervoor dat je als opdrachtgever volledig wordt ontzorgd.

Stuur ons een mailtje (morgenwonen@volkerwessels.com) of bel naar: T +31 088-1866066

 

Naar contactformulier