Voor bewoners

Meer informatie en handleidingen van duurzame installaties

Lees meer

MorgenWonen van VolkerWessels assembleerde gisteren haar 1500e woning

18 juni 2019

440 woningen per jaar

Door de continue bouwstroom van 440 woningen per jaar worden er anno 2019 iedere dag ergens in Nederland door MorgenWonen (een VolkerWessels product) twee nieuwe Nul-op-de-Meter woningen geassembleerd. De 1500e woning krijgt een eervolle plek aan de Burgemeester Lemmensstraat in Geleen.

Op de foto: Maandagochtend 17 juni 2019, Robin Seppenwoolde (derde van rechts) en zijn montageteam bij de start van de assemblage van de 1500e MorgenWonen-woning in Geleen.

Industrialisatieslag

In 2013 startte VolkerWessels met de bouw van een unieke fabriek die comfortabele en duurzame woningen aan de lopende band kon produceren. Door deze industrialisatieslag werd een oplossing gecreëerd voor het in de bouw ontstane tekort aan vakmanschap. Tevens werd een manier gevonden om prijsstabiliteit te creëren en werden op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid grote stappen gezet ten opzichte van het traditionele bouwproces.

Drie type woningen en variatie

Daar waar MorgenWonen in 2013 begon met één type woning die uit de fabriek vertrok, telt vandaag de dag het assortiment van MorgenWonen drie verschillende type woningen waarmee op uiteenlopende wijze te variëren valt. Met deze moderne producten worden succesvol uiteenlopende segmenten bediend, van het goedkope- tot het middensegment.

Maar door jullie manier van bouwen heb ik toch bijna geen ontwerpvrijheid meer? Integendeel!
Alle vrijheid met onze nieuwe bouwstandaard