icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Voor Beleggers

De combinatie van een duurzame investering met lage onderhoudskosten en een optimaal rendement zal een belegger als muziek in de oren klinken. MorgenWonen maakt dat mogelijk. Met een aantrekkelijk rendement, maar ook een verantwoorde visie op lange termijn, met het oog op volgende generaties. Een unieke combinatie tussen een korte bouwtijd en een duurzame toekomst, dat is MorgenWonen. MorgenWonen is de naam van de woonvariaties van VolkerWessels, een begrip in de internationale bouwwereld. Een bedrijf waar je als belegger of projectontwikkelaar graag zaken mee doet vanwege de bewezen kwaliteit en betrouwbaarheid. En met MorgenWonen hou je grip op het complete proces van een nieuwbouwwoning: ontwikkelen, financieren, organiseren, realiseren en beheren. Tegelijkertijd neemt MorgenWonen je zorgen uit handen. Van voorbereiding tot oplevering: op onze vakmensen kun je bouwen. Met de woningen van MorgenWonen beleg je in aantrekkelijke ontwerpen en modern comfort, in duurzaamheid en circulariteit. Vandaag de dag kernbegrippen voor bouwprojecten die door alle stakeholders met open armen worden ontvangen.

MorgenWonen en de voordelen voor beleggers

 

De woonvariaties die MorgenWonen realiseert, zijn heel gevarieerd en sluiten naadloos aan bij de leefwereld van morgen. Geen twee projecten zijn gelijk en daarom is iedere oplossing maatwerk. Maar projecten van MorgenWonen zijn altijd een interessante investering.

 

  • Betaalbaar en blijvend lage onderhoudskosten
  • EPV-geschikt, 100% elektrisch, Nul-op-de-meter
  • Blijvend bereikbare installaties
  • Eengezinswoningen, levensloopbestendige woningen, appartementen
  • Complete ontzorging van initiatief tot en met exploitatie
  • Productie onder geconditioneerde omstandigheden
  • Korte bouwperiode: snel beschikbaar voor bewoning
  • Gegarandeerd hoge kwaliteit
  • Voorzien van materialenpaspoort (Madaster)

Met MorgenWonen heeft een ontwikkelaar altijd een antwoord op de woonvragen van vandaag én morgen

De opgaven waar een ontwikkelaar van woonruimte momenteel voor staat, vragen om maatwerk-oplossingen. Met MorgenWonen is er altijd een passend antwoord, voor zowel grondgebonden woningen als appartementen.

De groei van de bevolking zorgt voor een toenemende druk op de woningmarkt. In een beperkte fysieke omgeving is er behoefte aan een grote variëteit aan woonruimte, voor zowel één- als meerpersoonshuishoudens, voor jonge mensen, gezinnen en senioren. MorgenWonen van VolkerWessels zorgt ervoor dat een ontwikkelaar van woonruimte op geen enkel gebied concessies hoeft te doen.    

Alle varianten zijn mogelijk

Met woningen en appartementen die MorgenWonen in eigen fabrieken construeert en die op de bouwplaats nauwkeurig en snel worden geassembleerd. Met maatwerk-woonruimte die de vakmensen van MorgenWonen volledig op locatie bouwen. Of past een bouwwijze die beide methoden combineert beter binnen het project? Letterlijk alle varianten zijn mogelijk, dankzij de uitgebreide ervaring en mogelijkheden die we binnen VolkerWessels hebben.

Welke bouwmethoden - of een combinatie daarvan - ook het best binnen een project passen, met MorgenWonen kiest een ontwikkelaar altijd voor duurzaamheid. Dat begint al bij de bouw, door de materialenkeuze en de aandacht voor circulariteit en duurt voort tijdens de gehele levensduur van de woning, met een minimaal energieverbruik en lage onderhoudskosten.

Tegen ontwikkelaars zeggen we zonder terughoudendheid: leg ons je uitdaging voor en we nemen die graag aan. Niet alleen door een perfect passende oplossing te presenteren, maar ook door de regie van een project op ons te nemen. Met onze expertise zorgen we ervoor dat een  opdrachtgever volledig wordt ontzorgd.    

Morgen begint bij ons vandaag

Heb je de ontwikkeling van een woonproject op het oog en overweeg je te investeren in aantrekkelijke, duurzame woonruimte? Aarzel dan niet om vandaag nog contact met ons op te nemen.