icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Voor Beleggers

Morgen beleggen

Als belegger wilt u snel rendement van uw belegging. U heeft oog voor kansen in de markt. En wanneer u kansen ziet, wilt u ze benutten. In MorgenWonen vindt u de ideale beleggerswoning. Want MorgenWonen stáát binnen zes maanden: zo’n kort traject van initiatief tot ingebruikname vindt u nergens!

Betrouwbaar in nieuwbouw

Grip op het complete proces van een nieuwbouwwoning: ontwikkelen, financieren, organiseren, realiseren en beheren. Dat moet een belegger als muziek in de oren klinken. Tegelijkertijd neemt MorgenWonen zorgen uit handen. Van voorbereiding tot oplevering: op de vakmensen van onze VolkerWesselsbedrijven kunt u bouwen.

Voor morgen: dus duurzaam

MorgenWonen staat voor toekomstbestendige woningen van duurzame materialen. Die maken onderhoud vrijwel overbodig, zolang als de woning er staat. Dat is de eerste winst voor een belegger! Maar er is meer. Alle elementen van de woningen zijn exclusief ontwikkeld voor MorgenWonen, samen met gespecialiseerde partners van VolkerWessels. Ze worden geproduceerd onder optimale omstandigheden. Het resultaat: woningen van een constante, hoge standaardkwaliteit en lage bijkomende kosten.