icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Voor Corporaties

Nieuwbouw huurwoningen: hard nodig

We vertellen u er niets nieuws mee: in de sociale huursector zijn vraag en aanbod uit balans. Nieuwbouw van huurwoningen in dit segment is hard nodig. MorgenWonen biedt corporaties de ideale huurwoning: betaalbaar, duurzaam en comfortabel. En dan bedoelen we óók een gezond binnenklimaat. MorgenWonen voorziet in levensloopbestendige en eengezinswoningen.

Nul-op-de-meter, dus EPV-proof

Een woning van MorgenWonen is standaard een nul-op-de-meterwoning. Uw woningcorporatie  voldoet zo aan de randvoorwaarden om een energieprestatievergoeding (EPV) in rekening te brengen. MorgenWonen bouwt duurzaam en klimaatvriendelijk aan toekomstbestendige woningen van duurzame materialen. Onderhoudsarm dus, met blijvend bereikbare installaties. Service- en onderhoudspakketten stellen we beschikbaar. Want we maken het uw servicemonteurs graag gemakkelijk!

Snelle oplossing met een huis als bouwpakket

De vraag is groot dus u wordt blij van een snelle oplossing. Die bieden wij. We produceren uw ideale huurwoningen in de MorgenWonen fabriek onder ideale omstandigheden. Bouwen wordt assembleren: de kant-en-klare bouwdelen en units worden plug & play gemonteerd op de bouwplaats. De woningen zijn binnen één dag wind- en waterdicht, oplevering kan al binnen drie weken na montage van de laatste woning.

Tevreden huurders

We weten dat u gaat voor tevreden huurders. Daarom zijn de woningen zijn duurzaam, betaalbaar én comfortabel, goed afgewerkt, tochtvrij en met ruime kamers. Door de uitstekende geluidsisolatie is het heerlijk stil wonen. De woning is verder voorzien van alle gemakken: van vloerwarming en een vaste trap naar de zolderverdieping tot een buitenkraan. En natuurlijk zijn ook de bewoners blij met de lage energiekosten.

Meer weten? Bel ons!