icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Grondbezitters

Met de bevolkingsgroei en de demografische ontwikkelingen voor ogen, is het niet moeilijk te voorspellen dat de vraag naar (betaalbare) woonruimte nog decennialang zal stijgen. Voor grondeigenaren is het ontwikkelen van woningbouwprojecten een aantrekkelijke optie, met zicht op een eveneens aantrekkelijk rendement. Met MorgenWonen biedt VolkerWessels u als grondeigenaar oneindig veel mogelijkheden om uw grond een waardevolle bestemming te geven. Zelfs zonder dat u daar omkijken naar heeft: u kunt desgewenst de volledige projectontwikkeling aan ons overlaten.

MorgenWonen en de voordelen voor grondbezitters

MorgenWonen is synoniem met duurzame en onderhoudsarme woningen, ontworpen voor een comfortabele toekomst. Binnen ieder project is de keuze uit woningen die vrijwel volledig in onze eigen fabrieken zijn geprefabriceerd, tot maximale ontwerpvrijheid van op maat gemaakte woningen. Daartussen is alles mogelijk, u bepaalt zelf op welke wijze uw grond een blijvende meerwaarde krijgt.

Vanzelfsprekend kunnen wij u adviseren over de meest geschikte keuze in uw situatie. De vele projecten die wij de afgelopen decennia hebben gerealiseerd, kunnen daarbij wellicht als inspiratiebron dienen. 

De woonoplossingen die MorgenWonen realiseert, zijn heel gevarieerd en sluiten naadloos aan bij de leefwereld van morgen. Geen twee projecten zijn gelijk en daarom is iedere oplossing maatwerk. Maar projecten van MorgenWonen zijn altijd een interessante investering.

  • Betaalbaar en blijvend lage onderhoudskosten
  • EPV-geschikt, 100% elektrisch, Nul-op-de-meter
  • Blijvend bereikbare installaties
  • Eengezinswoningen, levensloopbestendige woningen, appartementen
  • Complete ontzorging van initiatief tot en met exploitatie
  • Productie onder geconditioneerde omstandigheden
  • Korte bouwperiode: snel beschikbaar voor bewoning
  • Gegarandeerd hoge kwaliteit
  • Voorzien van materialenpaspoort (Madaster)

Met MorgenWonen is er altijd een antwoord op de woonvragen van vandaag én morgen

De opgaven waar een ontwikkelaar van woonruimte momenteel voor staat, vragen om maatwerk-oplossingen. Met MorgenWonen is er altijd een passend antwoord, voor zowel grondgebonden woningen als appartementen. De groei van de bevolking zorgt voor een toenemende druk op de woningmarkt. In een beperkte fysieke omgeving is er behoefte aan een grote variëteit aan woonruimte, voor zowel één- als meerpersoonshuishoudens, voor jonge mensen, gezinnen en senioren. MorgenWonen van VolkerWessels zorgt ervoor dat een ontwikkelaar van woonruimte op geen enkel gebied concessies hoeft te doen.    

 

Alle varianten zijn mogelijk

Met woningen en appartementen die MorgenWonen in eigen fabrieken construeert en die op de bouwplaats nauwkeurig en snel worden geassembleerd. Met maatwerk-woonruimte die de vakmensen van MorgenWonen volledig op locatie bouwen. Of past een bouwwijze die beide methoden combineert beter binnen het project? Letterlijk alle varianten zijn mogelijk, dankzij de uitgebreide ervaring en mogelijkheden die we binnen VolkerWessels hebben.

Welke bouwmethoden - of een combinatie daarvan - ook het best binnen een project passen, met MorgenWonen kiest een ontwikkelaar altijd voor duurzaamheid. Dat begint al bij de bouw, door de materialenkeuze en de aandacht voor circulariteit en duurt voort tijdens de gehele levensduur van de woning, met een minimaal energieverbruik en lage onderhoudskosten.

Tegen ontwikkelaars zeggen we zonder terughoudendheid: leg ons je uitdaging voor en we nemen die graag aan. Niet alleen door een perfect passende oplossing te presenteren, maar ook door de regie van een project op ons te nemen. Met onze expertise zorgen we ervoor dat een  opdrachtgever volledig wordt ontzorgd.    

Morgen begint bij ons vandaag

Bezit je grond en ben je op zoek naar een partner die voor een meerwaarde kan zorgen door er duurzame woningen op te realiseren? Aarzel dan niet om vandaag nog contact met ons op te nemen.