icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Appartementen

Voor GroenWest realiseert BéBouw Midreth aan de Futenlaan in Vinkeveen een 3 laags appartementengebouw met lift. In de kleine woontoren worden 16 sociale huurappartementen ondergebracht.

Plus2appartementen concept

Het appartementengebouw wordt geheel opgebouwd uit prefab elementen, het Plus2Appartementen concept. De hoogwaardige kant-en-klare bouwdelen zoals fundering, vloeren, gevels, dak en trap, maar ook badkamer, toilet, meterkast en installaties worden ‘plug-and-play’ op de bouwplaats gemonteerd. Hierdoor kunnen de duurzame appartementen in een kortere tijd worden gebouwd.

De appartementen hebben een myCuby® badkamer. Alle aansluitingen voor de keuken zijn opgenomen in het badkamerelement. De keuken wordt tegen de badkamer aan geplaatst, zodat er alleen korte leidinglengtes nodig zijn. Op deze manier zijn alle keukenaansluitingen al fabrieksmatig voorzien. De keuken kan snel worden geplaatst en aangesloten.

Bij de ontwikkeling en realisatie van Plus2appartementen zijn meerdere VolkerWessels bedrijven betrokken: Aveco de Bondt, Homij Dec, MorgenWonen, De Mors, Primum, PlusWonen en Westo.