icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Voor Ontwikkelaars

Voor een projectontwikkelaar is het een geruststellende gedachte dat een nieuwbouwproject snel en zonder verstoringen wordt gerealiseerd. Met MorgenWonen, de woonvariaties van VolkerWessels, mag je daarop vertrouwen. Een zorgeloos project, met één aanspreekpunt van start tot finish. Als je wilt, zorgen we zelfs voor de verhuur- of verkoopdocumentatie en maken we onderhouds- en servicepakketten voor de nieuwe bewoners. Met de woningen van MorgenWonen investeer je in aantrekkelijke ontwerpen en modern comfort, in duurzaamheid en circulariteit. Vandaag de dag kernbegrippen voor bouwprojecten die door alle stakeholders met open armen worden ontvangen. Met MorgenWonen heeft VolkerWessels woonvariaties voorhanden voor zowel in- als uitbreidingslocaties en voor zowel grondgebonden woningen als appartementencomplexen. MorgenWonen staat voor innovatieve woningbouw en een grote variëteit aan ontwerp- en bouwmethoden, passend bij de vraag van vandaag én morgen.

MorgenWonen en de voordelen bij projectontwikkeling

De woonoplossingen die MorgenWonen realiseert, zijn heel gevarieerd en sluiten naadloos aan bij de eisen die projectontwikkelaars stellen. Geen twee projecten zijn gelijk en daarom is iedere oplossing maatwerk. Maar op een aantal zekerheden kun je altijd rekenen.

  • Betaalbaar en blijvend lage onderhoudskosten
  • EPV-geschikt, 100% elektrisch, Nul-op-de-meter
  • Blijvend bereikbare installaties
  • Eengezinswoningen, levensloopbestendige woningen, appartementen
  • Complete ontzorging van initiatief tot en met exploitatie
  • Productie onder geconditioneerde omstandigheden
  • Korte bouwperiode: snel beschikbaar voor bewoning
  • Gegarandeerd hoge kwaliteit
  • Voorzien van materialenpaspoort (Madaster)

Met MorgenWonen heb je altijd een antwoord op de woonvragen van vandaag én morgen

De opgaven waar je als ontwikkelaar van woonruimte momenteel voor staat, vragen om maatwerk-oplossingen. Met MorgenWonen heb je altijd een passend antwoord, voor zowel grondgebonden woningen als appartementen.

De groei van de bevolking zorgt voor een toenemende druk op de woningmarkt. In een beperkte fysieke omgeving is er behoefte aan een grote variëteit aan woonruimte, voor zowel één- als meerpersoonshuishoudens, voor jonge mensen, gezinnen en senioren. MorgenWonen van VolkerWessels zorgt ervoor dat je op geen enkel gebied concessies hoeft te doen.    

Alle varianten zijn mogelijk

Met woningen en appartementen die MorgenWonen in eigen fabrieken construeert en die op de bouwplaats nauwkeurig en snel worden geassembleerd. Met maatwerk-woonruimte die de vakmensen van MorgenWonen volledig op locatie voor je bouwen. Of past een bouwwijze die beide methoden combineert beter binnen je project? Letterlijk alle varianten zijn mogelijk, dankzij de uitgebreide ervaring en mogelijkheden die we binnen VolkerWessels hebben.

Welke bouwmethoden - of een combinatie daarvan - ook het best binnen je project passen, met MorgenWonen kies je altijd voor duurzaamheid. Dat begint al bij de bouw, door de materialenkeuze en de aandacht voor circulariteit en duurt voort tijdens de gehele levensduur van de woning, met een minimaal energieverbruik en lage onderhoudskosten.

Leg ons je uitdaging voor en we nemen die graag aan. Niet alleen door een perfect passende oplossing te presenteren, maar ook door de regie van je project op ons te nemen. Met onze expertise zorgen we ervoor dat je als opdrachtgever volledig wordt ontzorgd.      

Morgen begint bij ons vandaag

Heb je een locatie voor de ontwikkeling van een woonproject en hecht je waarde aan een snelle realisatie van aantrekkelijke, duurzame woonruimte? Aarzel dan niet om vandaag nog contact met ons op te nemen.