icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Woonkamer

De tuingerichte woonkamer met open keuken is ruim en licht en standaard uitgerust met vloerverwarming. Naast energiezuinige en aangename warmte zorgt dit voor extra inrichtingsvrijheid, doordat de kamer geen radiatoren heeft. De woonkamer heeft meerdere lichtpunten, dubbele stopcontacten, een aansluiting voor internet en tv, een thermostaat voor de temperatuurregeling en een CO2 sensor ten behoeve van het ventilatiesysteem.

Woongereed 003 interieur2.jpg

Vloer

De vloer op de begane grond en eerste verdieping is voorzien van vloerverwarming en is standaard afgewerkt met een esthetische, duurzame en onderhoudsarme vloerbekleding. Tevens wordt de woning opgeleverd met een schoonloopmat ter plaatse van de voor- en achterdeur. Woonklaar!

Sterrenberg 024 interieur2.jpg

Plafond

Het plafond in de gehele woning is, met uitzondering van het plafond op zolder, afgewerkt met een airless gespoten verflaag. De naden in het plafond blijven zichtbaar. Er zijn diverse lichtpunten in het plafond opgenomen.

Woongereed 008 interieur.jpg

Trapkast

De trapkast (kast onder de trap) in de woonkamer zorgt voor extra praktische bergruimte. Deze kast is niet voorzien van vloerverwarming.

Bekijk hier de video