icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Installaties

De installatiekast op zolder wordt als complete unit geplaatst. Alle installatietechnische onderdelen zijn hierin samengebracht. Door de positie op zolder ondervinden de bewoners geen enkele hinder van de toch al uiterst geluidsarme installaties. In de installatiekast bevinden zich de warmtepomp met 200 liter boilervat, de omvormer voor de PV-panelen, de CO2 gestuurde warmte terugwin-installatie (WTW), het drukvat en de verdelers voor de vloerverwarming.

20160422-7816-hr2.jpg

Elektrotechnische installatie

De elektrotechnische installatie is in de fabriek verwerkt in de diverse plug and play elementen. Mede hierdoor is een dag na de assemblage van de woning de installatie al volledig aangesloten. Door de slimme elementen is de installatie blijvend goed bereikbaar. Tijdens de bouw is de installatie vrijwel direct beschermd afgedekt zodat er geen risico op beschadigingen is.

20140428-0431-lr2.jpg

Riolering

Ook de binnenriolering is in de fabriek verwerkt in de diverse plug and play elementen. net als de elektro-technische installatie is de riolering hierdoor een dag na de assemblage van de woning al volledig aangesloten. Door de slimme elementen is de installatie blijvend goed bereikbaar.

20140428-0750-lr.jpg

Ventilatiekanalen WTW

De ventilatiekanalen van de WTW worden tijdens de assemblage binnen een dag geplaatst en aangesloten. Ze worden direct na plaatsing afgedekt zodat ze beschermd zijn tegen beschadigingen en de hoogwaardige kwaliteit gewaarborgd blijft. Ook voor deze elementen geldt, dat ze blijvend goed bereikbaar zijn, bijvoorbeeld voor het plegen van onderhoud.

Bekijk hier de video