icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Tuin en Berging

Net als de gehele woning, wordt ook de achtertuin kant-en-klaar met een hoog afwerkingsniveau opgeleverd. Inclusief een praktische berging, terras, tegelpad en houten paaltjes met staaldraad. Ook is een hekwerk met hedera mogelijk.

Dongen 003 tuin.jpg

Achtertuin

Bij oplevering van de woning is de erfafscheiding afgezet met geïmpregneerde paaltjes en staaldraad of met een hekwerk met hedera.

20170610-6300-lr.jpg

Berging

De woning heeft een praktische berging van 2 x 3 meter en is in de basis uitgevoerd met een lessenaarsdak. De berging wordt vervaardigd in hout en geïmpregneerde delen op een prefab betonvloer. De deur en het kozijn zijn van duurzaam en onderhoudsarm kunststof.

Algemeen 003 tuin.jpg

Straatwerk

Achter de woning is een tegelpad aangelegd van de achterdeur naar de berging. Aan de voorzijde is een tegelpad aangelegd van de voordeur naar de erfgrens. Tegen de achtergevel is een zonneterras aangelegd. Op de scheiding met de terrassen van de buren zijn houten privacyschermen opgesteld of een andere keuze, zoals hekwerk met hedera.

Bekijk hier de video