icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Woongereed of Bouwgereed?

Gebiedsontwikkeling is een dynamisch proces en de uitgangspunten zijn altijd weer een uitdaging. Om een MorgenWonen project tot een succes te maken hebben wij verschillende pakketten ontwikkeld. Het uitgangspunt is een woongereed woning, dit is het meest gekozen product. Maar uiteraard is een bouwgereed woning ook een mogelijkheid die wij bieden.

Bouwgereed 006 interieur.jpg

Bouwgereed

Het uitgangspunt is een woongereed woning, maar uiteraard is een bouwgereed woning ook een mogelijkheid die wij bieden. Deze woningen worden casco opgeleverd. Een casco woning is een woning met een minimale afwerking. Deze woningen zijn voorzien van een basis badkamer en toilet met wand- en plafondafwerking van wit gecoate aluminium beplating. Het plafond op de begane grond en verdieping is wit gespoten. En het plafond op zolder wordt afgewerkt met wit gegronde spaanplaten. De betonnen wanden in de woningen zijn behangklaar en de niet dragende wanden worden opgeleverd met een wit gegronde HDF toplaag.