icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Ons verhaal

Vandaag de juiste keuze, morgen een duurzame leefomgeving.

MorgenWonen is het resultaat van voortdurende innovatie

De combinatie van een grote vraag naar woonruimte, oplopende grond- en bouwkosten, het uitputten van onze fossiele bronnen en de consequenties van onze ecologische voetafdruk, is groot en ingewikkeld. De innovatieve woonvariaties van MorgenWonen passen bij de uitdagingen die vandaag de dag voor ons liggen.
Het gerenommeerde familiebedrijf VolkerWessels kan bogen op een lange geschiedenis van innovatie en creatie. De eerste schreden op dit vlak werden al in 1854 gezet. Als geen ander weten we bij MorgenWonen dan ook dat in ieder tijdsgewricht weer nieuwe uitdagingen opdoemen waarop een antwoord moet worden gevonden.

Tenderdocument MorgenWonen: Bouwstroom Haaglanden

De sociale huursector staat voor de opgave om de komende decennia voldoende betaalbare, duurzame en comfortabele woningen te realiseren, voor jong en oud, voor gezinnen en eenpersoonshuishoudens. Dat vraagt van woningcorporaties veel creativiteit en vindingrijkheid.

"Het wonen van Morgen, creëren wij vandaag."

 

Bezoek hier het document. 

Afbeelding tender Boele.png