icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Voor Particulieren en CPO's

Heb je met een groep particulieren grond verworven om daar je eigen duurzame en betaalbare droomhuizen op te bouwen? De woningen die je met MorgenWonen kunt realiseren, blinken uit in duurzaamheid en minimaal onderhoud. De verschillende opties die MorgenWonen je biedt, variëren bovendien van efficiënte industriële bouw tot exclusief maatwerk. Je kiest als CPO wat het beste bij jullie woonwensen en financiële situatie past. Wat kost het om een huis laten bouwen? MorgenWonen maakt het mogelijk een comfortabele en duurzame woning te realiseren voor een opvallend lage prijs. Dat kan omdat we het huis in delen in onze eigen fabrieken kunnen bouwen. Pas op de bouwplaats monteren we alle onderdelen. Deze bouwmethode scheelt veel handelingen en bouwtijd. Bovendien zorgt de fabricatie onder geconditioneerde omstandigheden ervoor dat het huis vrijwel direct bewoonbaar is. Deze bouw kunnen we realiseren bij projecten vanaf ongeveer 10 woningen. Bent jij vertegenwoordiger van een CPO? We vertellen je graag over de mogelijkheden en brengen de kosten voor je in kaart. Met de woningen van MorgenWonen investeer je in aantrekkelijke ontwerpen en modern comfort, in duurzaamheid en circulariteit. Maar natuurlijk vooral in heel veel woonplezier!

MorgenWonen en de voordelen voor woningeigenaren

De woonvarianten die MorgenWonen realiseert, zijn heel gevarieerd en sluiten naadloos aan bij de leefwereld van morgen. Geen twee projecten zijn gelijk en daarom is iedere oplossing maatwerk. Maar projecten van MorgenWonen zijn altijd een interessante investering voor een leven lang woongenot.

 

  • Betaalbaar en blijvend lage onderhoudskosten
  • EPV-geschikt, 100% elektrisch, Nul-op-de-meter
  • Blijvend bereikbare installaties
  • Eengezinswoningen, levensloopbestendige woningen, appartementen
  • Complete ontzorging van initiatief tot en met exploitatie
  • Productie onder geconditioneerde omstandigheden
  • Korte bouwperiode: snel beschikbaar voor bewoning
  • Gegarandeerd hoge kwaliteit
  • Voorzien van materialenpaspoort (Madaster)

Met MorgenWonen heb je als eigenaar altijd een antwoord op de woonvragen van vandaag én morgen

De opgaven waar je als ontwikkelaar en toekomstig eigenaar van woonruimte momenteel voor staat, vragen om maatwerk-oplossingen. Met MorgenWonen is er altijd een passend antwoord, voor zowel grondgebonden woningen als appartementen.

De groei van de bevolking zorgt voor een toenemende druk op de woningmarkt. In een beperkte fysieke omgeving is er behoefte aan een grote variëteit aan woonruimte, voor zowel één- als meerpersoonshuishoudens, voor jonge mensen, gezinnen en senioren. MorgenWonen van VolkerWessels zorgt ervoor dat je op geen enkel gebied concessies hoeft te doen.    

Alle varianten zijn mogelijk

Met woningen en appartementen die MorgenWonen in eigen fabrieken construeert en die op de bouwplaats nauwkeurig en snel worden geassembleerd. Met maatwerk-woonruimte die de vakmensen van MorgenWonen volledig op locatie bouwen. Of past een bouwwijze die beide methoden combineert beter binnen jullie project? Letterlijk alle varianten zijn mogelijk, dankzij de uitgebreide ervaring en mogelijkheden die we binnen VolkerWessels hebben.

Welke bouwmethoden - of een combinatie daarvan - ook het best binnen een project passen, met MorgenWonen kies je altijd voor duurzaamheid. Dat begint al bij de bouw, door de materialenkeuze en de aandacht voor circulariteit en duurt voort tijdens de gehele levensduur van de woning, met een minimaal energieverbruik en lage onderhoudskosten.

Zonder terughoudendheid zeggen we: leg ons je uitdaging voor en we nemen die graag aan. Niet alleen door een perfect passende oplossing te presenteren, maar ook door de regie van een project op ons te nemen. Met onze expertise zorgen we ervoor dat je als opdrachtgever volledig wordt ontzorgd.    

Morgen begint bij ons vandaag

Hebben jullie samen de ontwikkeling van een woonproject op het oog en hechten jullie waarde aan een snelle realisatie van aantrekkelijke, duurzame woonruimte? Aarzel dan niet om vandaag nog contact met ons op te nemen.