icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Voor Particulieren en CPO's

Huis laten bouwen met MorgenWonen

U leeft bewust, gaat voor kwaliteit en bent kritisch. Zeker als het om uw huis gaat. Gelijk heeft u. Net als ieder mens heeft u behoefte aan een eigen plek, die bij u en uw situatie en wensen past. Heeft u grond verworven bij uw gemeente met een groep particulieren? En wilt u graag uw eigen duurzame en betaalbaar huis bouwen? Dan is MorgenWonen precies wat u zoekt. Wij ontwikkelen steeds meer projecten waarbij een CPO opdrachtgever is. Wij doen dit met projecten vanaf ca. 10 woningen.

Wat kost een huis laten bouwen?

Met een MorgenWoning komt comfortabel en duurzaam wonen samen met een aantrekkelijk kostenplaatje. Hoe dat kan? De kosten blijven laag, door het huis in de fabriek te bouwen. Dat zorgt voor een spectaculaire verkorting van de bouwtijd, dus minimale rentelasten en maar een korte periode van eventuele tijdelijke huisvesting. Als optie kan de woning woongereed opgeleverd worden. Hiermee kunnen bewoners tegen een heel scherp tarief de woning woonklaar laten opleveren. De totale kosten brengen we graag voor CPO's in kaart! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Duurzaam wonen in uw nul-op-de-meterwoning

De duurzame materialen die we gebruiken voor uw MorgenWonen-woning maken onderhoud vrijwel overbodig. Het zeer energiezuinige concept doet de rest: de woning levert standaard zoveel energie op dat een gezin dat hier bewust mee omgaat, geen energiekosten heeft. Bovendien willen banken op onze woningen gunstigere financieringen verstrekken! Ook prettig: de woning heeft een uitstekende geluidsisolatie. Dat betekent heerlijk stil en rustig wonen.

Prefab en toch ontwerpvrijheid: het kan met MorgenWonen

We horen u denken: een bouwstandaard en prefab onderdelen? Heb ik dan nog wel ontwerpvrijheid? Het antwoord is volmondig ja. MorgenWonen biedt drie verschillende woningtypes. Daarbinnen houdt u vrijheid in keuzes in uitstraling, opties zoals een uitbouw, openslaande tuindeuren en dakkapel. Bovendien kunnen we de woning ook woongereed opleveren, voorzien van badkamer, keuken, afgewerkte wanden en PVC vloeren. Dat scheelt naast veel geld ook veel shoppen, onderhandelen en alles loopt via hetzelfde aanspreekpunt.  

Collectief particulier opdrachtgeverschap

De belangstelling voor bouwen in collectief particulier opdrachtgeverschap (CPO) groeit. Steeds meer gemeenten verkopen CPO-kavels aan particuliere bouwgroepen. Door samen te ontwikkelen, kunnen de leden van zo’n groep hun woningen goedkoper realiseren. In combinatie met MorgenWonen vindt u de perfecte oplossing: met ons zeer betaalbare concept is deze aanpak financieel extra interessant! De voorwaarde die wij stellen voor een samenwerking is dat alle communicatie vanuit de CPO met MorgenWonen via één persoon verloopt. We komen graag met u in contact op de mogelijheden verder te bespreken.