icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Terneuzen, een stoere havenstad waar je hartelijk wordt ontvangen. Een stad die bol staat van geschiedenis. Maar ook waar je terecht kunt voor vertier. Van shoppen tot een avondje uit. Van sportief tot cultuursnuiven. Het culturele aanbod is groot en divers, zo heeft het Scheldetheater het hele jaar door een uitgebreid programma en ieder jaar vinden de Havendagen en het bekende jazzfestival plaats. Beide evenementen trekken veel bezoekers en brengen veel sfeer en gezelligheid. En de werkgelegenheid is Terneuzen is groot door de aanwezigheid van diversiteit en industrie.

De omgeving

Vanaf de Spitswerf ben je zo aan de prachtige oevers van de Otheense Kreek. Het 'rondje kreek' biedt goede mogelijkheden tot ontspanning en recreatie zoals wandelen, trimmen, zwemmen, vissen en varen. Het buitengebied met polders, het natuurgebied Margarethapolder en ook de Westerschelde zijn altijd dichtbij. Het centrum en alle overige voorzieningen van Terneuzen zijn ook goed bereikbaar.

Aanmelden

Heb je belangstelling voor een nieuwbouwwoning in Terneuzen? Ga dan snel via deze link naar de projectwebsite.