icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Wageningen

Churchillweg

In Wageningen hebben wij voor de Combinatie Mouterijnoort vof 21 Herenhuizen in de wijk Mouterijnoort gebouwd.

Opdrachtgever
Combinatie Mouterijnoort vof
Aannemer
Veluwezoom Verkerk Bouw bv
Status
Opgeleverd Q4 2019
Aantal woningen
21
Type woning
Grondgebonden

21 Herenhuizen

De riante woningen met unieke architectuur zijn er in diverse beukmaten variërend van 5.4 m tot 6.30 m breed. Het ontwerp is dusdanig opgezet dat alle beschikbare ruimten maximaal kunnen worden benut ten gunste van het wooncomfort. Alle woningen hebben de tuinligging op het westen.

Mouterijnoort

De laatste fase van Mouterijnoort bestaat uit 21 statige Herenhuizen gelegen aan de Churchillweg te Wageningen. De Churchillweg is centraal gelegen aan de rand van de binnenstad van Wageningen. 

Mouterijnoort is een prachtige nieuwe wijk en centraal gelegen in Wageningen. De binnenstad met alle winkel- en horecavoorzieningen ligt op loopafstand. Scholen, kinderopvang en supermarkten zijn in de directe omgeving aanwezig. Bovendien is de wijk zeer goed ontsloten voor zowel auto- als fietsverkeer en openbaar vervoer.