Ontwikkelaars en de voordelen van MorgenWonen

Als ontwikkelaar heb je vandaag de dag te vaak te maken met maatwerkoplossingen. Werk je samen met MorgenWonen? Dan is er áltijd een passend antwoord. Dit geldt voor grondgebonden woningen en voor appartementen. MorgenWonen bouwt duurzame en onderhoudsarme woningen die zijn ontworpen voor een comfortabele toekomst. De woonoplossingen die we realiseren zijn gevarieerd en gericht op de toekomst.

We bouwen onze woningen industrieel. Bij industriële bouw wordt project overstijgend geïnnoveerd. Hierdoor is er meer tijd en geld voor ontwikkeling. De woningen zijn samengesteld uit slimme bouwdelen: de platformelementen. Daarbinnen is eindeloos te variëren door het toepassen van verschillende opties. Meer voordelen?

  • Betaalbaar en blijvend lage onderhoudskosten
  • Productie gebeurt onder geconditioneerde omstandigheden
  • Korte bouwperiode: snel bewoonbaar én minder overlast door omwonenden
  • Gegarandeerd hoge kwaliteit
  • Complete ontzorging van initiatief tot en met exploitatie

Ontwikkelaars en het bouwproces

Verhuur- en verkoopdocumentatie, onderhoudspakketten en servicepakketten voor de nieuwe bewoners. Zomaar een aantal dingen die bij het bouwproces komen kijken. Ook hierin ondersteunt MorgenWonen. Vanaf het begin tot eind pakken we het volledige bouwtraject samen op.

Verloop bouwtraject

1

De eerste stap in het ontwikkelproces, stel de ideale wijk samen die aansluit op de marktbehoefte én die invulling geeft aan duurzame ambities.

2

Kies het type woning dat aansluit bij jouw wensen en behoeften. De keuzemogelijkheden zijn eindeloos.

3

Kies uit zes verschillende architectuurstijlen die we samen met opdrachtgevers hebben ontwikkeld.

4

Ieder project is uniek. Samen met jou, kiezen we uit optionele pakketten en aanvullende opties.

Woningproductie dat staat als een huis

Samen hebben we de uitdaging om betaalbare, duurzame en nieuwe leefomgevingen te creëren die aantrekkelijk zijn voor bewoners. Ons onderscheidende vermogen schuilt in de industriële bouw. We produceren alle bouwelementen in onze fabrieken. We zijn hierin niet afhankelijk van derden. Nog meer voordelen? We denken na over de productontwikkeling. Dit zorgt dat we kwaliteit leveren en dit kunnen garanderen.

Duurzaam bouwen

Welke bouwmethoden – of een combinatie daarvan – ook het best binnen je project passen, met MorgenWonen kies je altijd voor duurzaamheid. Dat begint al bij de bouw, door de materialenkeuze en de aandacht voor circulariteit. Dit duurt voort tijdens de gehele levensduur van de woning. We gaan voor minimaal energieverbruik en lage onderhoudskosten. Doordat de woningen industrieel gebouwd worden, wordt er minder afval geproduceerd. Ook ligt het aantal vervoersbewegingen een stuk lager dan bij traditionele woningen. Dit zorgt voor dat er minder personeel en materiaal naar de bouwplaats hoeft. En dat is erg positief voor de fijn- en stikstofuitstoot.

 

Leg ons je uitdaging voor

Heb je een locatie voor de ontwikkeling van een woonproject? Hecht je waarde aan een snelle realisatie van aantrekkelijke, duurzame woonruimte? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee!

 

Onze woningen

MorgenWonen staat voor innovatieve woningbouw. We bieden een grote variëteit aan ontwerpmogelijkheden en woningtypes. Onze woningen zijn daardoor divers, doordacht, duurzaam én uniek.

Referenties
Bouwen aan vandaag en morgen. Dat is MorgenWonen. Beleef het nu zelf en bekijk onze gerealiseerde projecten.
Contact