Onze woningen

Wij prefabriceren de woningen in onze eigen fabrieken. Zo zijn wij in staat om altijd te blijven leveren én houden we onze prijzen stabiel. Ook zorgt dit voor een korte bouwperiode en word je compleet ontzorgt van begin tot en met de exploitatie. Wel zo fijn!

Het proces

Maar hoe ziet zo’n proces er dan uit? We nemen je hier graag even in mee.

De eerste stap in het ontwikkelproces is het maken van stedenbouwkundige keuzes. Je stelt de ideale wijk samen die aansluit op de marktbehoefte én die invulling geeft aan duurzame ambities. Dit geeft richting aan de gewenste architectuur en de keuze van woningtypen.

Kies het type woning dat aansluit bij jouw wensen en behoeften. De keuzemogelijkheden zijn eindeloos. Appartementen of grondgebonden woningen, vrijstaande woningen, twee-onder-één-kap-woningen, rijwoningen: alles is mogelijk.

Ook kijken we in deze stap naar de maatvoering van de woningen. We bepalen de  afmetingen van de casco’s, de indeling van de plattegronden en we kiezen de dakvorm.

In deze stap gaan we aan de slag met de uitstraling en esthetiek van de door jou
samengestelde woningen. Er is keuze uit zes verschillende architectuurstijlen die we samen met opdrachtgevers hebben ontwikkeld. Het is goed om te weten dat je niet gebonden bent aan één architect. Er zijn diverse succesvolle projecten gerealiseerd met verschillende architecten. Je kunt alle woningen een geheel eigen uitstraling geven. Hoe? Door verschillende kozijnindelingen, gevelvormen, materialisatie in verschillende kleuren en detaillering te kiezen. Ook kan het metselwerk worden verrijkt met rollagen of houten elementen. Op deze manier is het mogelijk woningen te ontwikkelen die perfect passen bij het beeldkwaliteitsplan en de doelgroep(en).

Ieder project is uniek. Zo kun je kiezen uit verschillende aanvullende opties en optionele pakketten. We laten je precies zien wat alle mogelijkheden zijn. Heb je hulp nodig? Geen probleem! Wij denken met je mee. Zo maken we de woningen nóg specialer.

Woningproductie dat staat als een huis

Samen hebben we de uitdaging om betaalbare, duurzame en nieuwe leefomgevingen te creëren die aantrekkelijk zijn voor bewoners. MorgenWonen onderscheidt zich door industrialisatie. We produceren álle bouwelementen in onze fabrieken en we zijn in deze keten niet afhankelijk van derden. We organiseren alles binnen ons eigen VolkerWessels concern. Dit zorgt ervoor dat we altijd kwaliteit kunnen leveren, duurzaam bouwen en onze onze prijzen stabiel kunnen houden. Fijn voor jou én fijn voor ons!

Referenties
Bouwen aan vandaag en morgen. Dat is MorgenWonen. Beleef het nu zelf en bekijk onze gerealiseerde projecten.
Contact