Bouwen aan vandaag én morgen

Kies je voor MorgenWonen? Dan kies je voor duurzaam. Dat begint al bij de bouw. Hoe? We gaan voor het gebruik van duurzaam materiaal en circulaire bouw. Dit geldt voor elke bouwmethode of een combinatie van bouwmethodes. De duurzaamheid geldt voor de gehele levensduur van de woning. We gaan voor minimaal energieverbruik én lage onderhoudskosten.

Onze belofte

Met MorgenWonen van VolkerWessels haal je veel ervaring in huis. Naast expertise en vakmanschap, beschikken we over fabrieken waar we onze woningen in beton of hout prefabriceren. Deze worden gemaakt volgens de laatste industriële inzichten en technieken. Een mooie missie: we maken vandaag de juiste keuzes, zodat we morgen in een duurzame leefomgeving leven.

We bouwen industrieel. We maken gebruik van onze eigen fabrieken en werkplaatsen binnen het VolkerWessels concern. Hier produceren we alle bouwonderdelen die we nodig hebben. Complete gevels, daken, trappen en badkamers of complete driedimensionale modules worden compleet aangeleverd op de bouwplaats. Wij beheersen deze methode als geen ander. Hoe dat komt? We doen dit al sinds 2014. In Nederland zijn we de eerste die woningen en appartementen op deze wijze 100% in eigen beheer produceren. MorgenWonen staat daarmee garant voor de hoogste kwaliteit van industriële bouw.

Onze werkwijze

Wij staan voor je klaar met een persoonlijke aanpak, een passend plan en een mooi resultaat. Wij bouwen samen met onze vakmensen aan jouw project. Het resultaat? Maatwerk woonruimtes die aansluiten bij jouw wensen en behoeften, waarin duurzaamheid en circulariteit centraal staan.

Bedrijven waar MorgenWonen mee samenwerkt

Heb je interesse in een woning van MorgenWonen of wil je graag meer informatie over de mogelijkheden. We werken met onze bedrijven samen, die gevestigd zijn in heel Nederland. Ben je benieuwd welke?

Ontdek de bedrijven.

Gebouwd op milieubewuste en zuinige omgang met energie.

Onze woningen hebben in de zomer en in de winter een gezond binnenklimaat. MorgenWonen woningen beperken het energieverbruik zoveel mogelijk, gebruiken duurzame energie én dringen het verbruik van fossiele brandstoffen zover mogelijk terug. Hoe we dit doen? Met een toepassing van de modernste inzichten en technieken.

Meer over duurzaamheid.