MorgenWonen en de voordelen van bouwen als particulier

MorgenWonen beschikt over drie verschillende woonvariaties. Voor elke vraag, bieden we een passende oplossing. Ons doel? Een kwaliteitsvolle woning realiseren in nieuwe leefomgevingen. We houden hierbij rekening met de volgende generatie en produceren optimaal duurzame woningen waarin jouw wensen en eisen zichtbaar worden. Jij hebt volledige grip op het bouwproces.

Een comfortabele, veilige en duurzame woning. Dat is MorgenWonen. Daarnaast zijn er nog een aantal zekerheden waar je altijd op kunt rekenen:

  • Betaalbaar en blijvend lage onderhoudskosten
  • Duurzaam: EPV-geschikt, 100% elektrisch en Nul-op-de-meter
  • Van initiatief tot en met exploitatie; wij regelen alles
  • Korte bouwperiode: snel bewoonbaar
  • Gegarandeerd hoge kwaliteit

Particulier bouwen is maatwerk

Jouw wensen en eisen voor de woning zijn uniek. Zo ook ons bouwproces. De slimme bouwdelen van MorgenWonen, de platformelementen, vormen de basis. Daarbinnen kun jij eindeloos variëren. Je hebt keuze uit verschillende opties en personalisatie. Zo garanderen wij een woning dat altijd aansluit bij jouw unieke behoeftes en wensen. Deze bouw realiseren we bij projecten vanaf 10 woningen. Met de woningen van MorgenWonen investeer je in aantrekkelijke ontwerpen en modern comfort, maar vooral in woonplezier!

Verloop bouwtraject

1

De eerste stap in het ontwikkelproces, stel de woning samen die aansluit op de behoefte én die invulling geeft aan je duurzame ambities.

2

Kies het type woning dat aansluit bij jouw wensen en behoeften. De keuzemogelijkheden zijn eindeloos.

3

Kies uit zes verschillende architectuurstijlen die we samen met opdrachtgevers hebben ontwikkeld.

4

Ieder project is uniek. Samen met jou, kiezen we uit optionele pakketten en aanvullende opties.

Bouwen aan woonplezier

De woningen van MorgenWonen blinken uit in duurzaamheid en minimaal onderhoud. Je kiest datgene dat het beste bij jullie woonwensen en financiële situatie past. De oplossing is altijd maatwerk. Samen gaan we de uitdaging aan om betaalbare, duurzame en nieuwe leefomgevingen te creëren die aantrekkelijk zijn voor de bewoners. Samen bouwen we aan vandaag én morgen.

Leg ons je uitdaging voor

Hebben jullie de ontwikkeling van een woonproject op het oog en hechten jullie waarde aan een snelle realisatie van aantrekkelijke, duurzame woonruimte? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee!

Onze woningen

MorgenWonen staat voor innovatieve woningbouw. We bieden een grote variëteit aan ontwerpmogelijkheden en woningtypes. Onze woningen zijn daardoor divers, doordacht, duurzaam én uniek.

Referenties
Bouwen aan vandaag en morgen. Dat is MorgenWonen. Beleef het nu zelf en bekijk onze gerealiseerde projecten.
Contact