10 woningen - opleverdatum 12 jan. 2017

De Gaarden te Deest

Het kleine dorp Deest ligt in de gemeente Druten in de provincie Gelderland. Hier in het Land van Maas en Waal kunt u genieten van het gemoedelijke en rustige dorpse leven met een uitgebreid verenigingsleven. Tegelijkertijd woont u heel centraal en bent u binnen 20 minuten in de gezellige en levendige stad Nijmegen. Ook rijd u binnen het half uur naar Tiel. In het dorpshart van Deest doet u uw dagelijkse boodschappen en geniet u van een drankje op het caféterras.

In het buurdorp Druten vindt u alles op het gebied van winkels, horeca, sport, zorg en onderwijs. De wijk De Gaarden is vernoemd naar de vele appel- en perenboomgaarden in de omgeving en het ligt bij de prachtige 19 hectare grote zandwinningsput De Ganzenkuil. Bovendien fietst u in een paar minuten naar de oevers van de Waal met uitgebreid natuurgebied.

Impressies

Plattegronden

De tussenwoningen en de eindwoningen hebben dezelfde indeling. De gebruiksoppervlakte van de woningen is circa 125 m2, met uitzondering van de woning met een dwarskap. Die heeft een gebruiksoppervlakte van 130 m2. Elke woning heeft een berging van circa 6 m2.

Een ruime entreehal geeft toegang tot de L-vormige woonkamer/keuken. De keuken is voorzien van luxe energielabel A inbouwapparatuur en is gesitueerd aan de voorzijde van de woning; vanuit de woonkamer kijkt u uit op uw achtertuin. U profiteert optimaal van het zonneterras dat al kant- en-klaar voor u is aangelegd.

Op de eerste verdieping heeft u drie ruime slaapkamers. Net als op de begane grond geniet u hier van behaaglijke vloerverwarming. Vanuit de grootste slaapkamer kijkt u uit op de achtertuin. De ruime badkamer wordt compleet opgeleverd met luxe Villeroy & Boch sanitair, een fraaie designradiator en mooi Mosa tegelwerk op de vloer.

Via de vaste trap bereikt u de royale zolderverdieping met dakraam. Hier vindt u uw wasmachine aansluiting en heeft u alle ruimte om zelf een extra slaapkamer, werkkamer of hobbykamer te realiseren.

Woonklaar

vandaag de sleutel, morgen wonen.

De woningen van MorgenWonen zijn zo compleet bij oplevering, dat u meteen uw eigen spullen kunt verhuizen. En woonklaar is écht woonklaar. Zonder de gangbare nawerking van nieuwbouw. Alle wanden zijn afgewerkt, alle vloeren zijn voorzien van vloerbekleding en de woning is uitgerust met een luxe keuken met inbouwapparatuur (A-label) en badkamer met Villeroy & Boch sanitair. Achter de woning wordt standaard een tegelpad aangelegd en, tegen de achtergevel, een zonneterras. Ook een berging is bij oplevering al geplaatst. Groot genoeg om fietsen, gereedschap en andere zaken in op te bergen. Natuurlijk is er ook aan een vorstvrije buitenkraan gedacht.

  • luxe keukenopstelling met A-merk vaatwasser, combimagnetron, koel/vriescombinatie, inductiekookplaat en rvs afzuigkap

  • royale badkamer met wandcloset, douchecabine, dubbel badmeubel en designradiator

  • plafond- en wandafwerking

  • vloerbekleding op alle verdiepingen

  • onderhoudsarme gevels en dak

.

DE WONINGEN KUNNEN VANAF januari 2018 IN GEBRUIK GENOMEN WORDEN.

Ligging

De 10 woningen van MorgenWonen worden gebouwd aan de Glauconiet. De kavelgroottes van de tussenwoningen variëren van circa 130 m2 tot 140 m2 en de kavelgroottes van de  hoekwoningen variëren tussen de circa 135 m2 en 185 m2.

Alle woningen beschikken over een berging in de achtertuin van circa 6 m2. Het dak van de woningen is aan de zonzijde bedekt met zonnepanelen. De andere zijde is bedekt met gebakken dakpannen. Parkeren kan openbaar aan de voor- en/of zijkant van de woningen.